Budinca de orez cu spanac (de la 3 ani)

630 0

Ingrediente:
400 g spanac
10 g unt
o lingurita de faina
o lingura de orez
o lingurita de zeama de lamaie
200 ml lapte
o lingurita de pesmet
sare (dupa gust)

Mod de preparare:

Spanacul, curatat si spalat, se fierbe in putina apa sarata.

Cand s-a inmuiat, se trece printr-o sita deasa.

Se fierbe orezul separat, pana se inmoaie.

Din lapte, unt si faina se prepara un sos alb, care se amesteca apoi cu spanacul si cu orezul.

Se adauga zeama de lamaie si se potriveste de sare, dupa gust.

Se incalzeste cuptorul, se pune compozitia pentru budinca de orez cu spanac intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet si se da la cuptor in bain-marie (deasupra unui vas cu apa clocotita), timp de 20-30 de minute.


In this article

Join the Conversation