Caise in pandispan

344 0

Mod de preparare:

Spala caisele si desfa-le in doua, presara peste ele doua libguri cu zahar si un pliculet cu zahar vanilat.

Separa galbenusurile de albusuri. Pune galbenusurile intr-un castron, adauga zaharul vanilat si amesteca bine. Pue si praful de copt stins in putin otet.

Adauga acum faina cernuta si apoi laptele, amestecand bine, sa se incorporeze. Pune si uleiul, lingura cu lingura.

Bate albusurile si zaharul spuma, ca pentru bezele. Pune apoi albusurile batute, lingura cu lingura, peste restul compozitiei si amesteca usor, pana se omogenizeaza.

Unge cu putin ulei tava de la cuptor si tapeteaz-o cu faina, apoi toarna compozitia in tava si adauga caisele cat mai aproape unele de altele. Baga prajitura la cuptorul incins si coace-o la foc potrivit timp de 45 de minute.

In this article

Join the Conversation