Chiftelute pt. copii

146 0

1.Carnea se spala,se curata de pielite si se da de doua ori prin masina de tocat.Ceapa se toaca marunti,se caleste in ulei,se stinge cu 3-4 linguri de apa si se lasa sa fiarba inabusit,la foc potrivit,5 minute. 2.Carnea tocata se amesteca cu ceapa calita,moecovul si cartoful date pe razatoare cu ochiuri mici,franzela inmuiata in apa si stoarsa, oul batut cu sare si verdeata tocata marunt.Se formeaza chiftelutele, care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins, la foc potrivit,pe ambele parti,pina se rumenesc frumos.Se lasa apoi la scurs pe o hirtie absorbanta. 3.Choflele se tai in jumatati si se ung cu unt.Pe fiecare se pune cite o chifteluta si se orneza cu salata vere,cascaval,castraveciori murati,mustar si rosii pitice.


In this article

Join the Conversation