Ciorba de fasole pastai cu iaurt

1793 0

Trebuie sa ai mare grija la alimentatia in sarcina! Pentru ca in burtica ta creste un pui de om, ceea ce mananci trebuie sa fie nu doar ceva bun, ci si sanatos si usor de digerat. 

Ingrediente

500 grame fasole pastai

500 ml lapte batut

un ardei gras

o ceapa

leustean, ulei, sare si piper.

Mod de preparare

Pune la calit ceapa si ardeiul tocate marunt cu trei linguri de ulei, sare si piper.

Dupa cinci minute pui si fasolea galbena si lasi sa se caleasca 2-3 minute.

Apoi adaugi 1.5 litri de apa. (Proportia apa – lapte batut trebuie sa fie 1,5 litri apa la 0,5 litri lapte pentru ca ciorba sa iasa mai subtire sau 1 litru apa – 1 litru lapte daca doresti sa fie mai groasa)

Lasi sa fiarba timp de 15 minute, apoi torni laptele batut, amestecand bine si mai lasi sa clocoteasca de cateva ori.

La sfarsit, adaugi peste ciorba de fasole pastai cu iaurt leusteanul tocat.


In this article

Join the Conversation