ciorba de perisoare (peste 6 luni)

4547 0

Intr-o craticioara se pune la fiert 1 l apa. In acest timp se prepara perisoarele: se spala pieptul de pui, se taie bucati si se trece prin masina de tocat, la fel si cartoful. Se amesteca carnea cu cartoful si cu un galbenus de ou. Din amestecul obtinut se fac perisoare cat oul de prepelita si se scufunda in apa inainte sa inceapa sa clocoteasca. Daca a inceput sa clocoteasca apa se da focul mic. Dupa ce perisoarele s-au ridicat deasupra, se adauga pe rand legumele tocate marunt,( pentru bebei pana la 8 luni ceapa se pune intreaga si se scoate dupa ce a fiert) fara cartof. Cand au fiert la jumatate se adauga cartoful taiat bucati si o lingurita ulei de masline. Cand a fiert cartoful ciorbita este gata. Pentru bebei care nu au dinti legumele se paseaza si perisoarele se sfarma cu o furculita. Pofta buna.

In this article

Join the Conversation