Ciorba de pui transilvaneana

155 0

1. Aripile de pui se spala si se pun la fiert in 3 litri de apa cu sare. 2. Dupa ce a inceput sa fiarba si s-a spumat zeama, se adauga mazarea, fasolea si toate celelalte legume, curatate, spalate si taiate cuburi mici. 3. Se fierbe totul 30-35 de minute, la foc mediu. Dupa acest interval, se presara sarea si se toarna otetul. 4. Ouale se bat si se adauga in fir subtire in ciorba care fierbe, amestecand cu o furculita, pentru a se forma zdrente. 5. Se presara verdeata si se ia vasul de pe foc. La servire, in fiecare farfurie se pune si cate o lingura cu smantana. Sugestie: In aceasta ciorba se pot adauga orice fel de legume de sezon (gulii, broccoli, praz etc.), in afara celor enumerate. Acest preparat are un gust deosebit, daca se acreste cu bors sau corcoduse verzi. Timp de preparare: 25 de minute, plus timpul de fierbere.


In this article

Join the Conversation