Ciorba greceasca pentru copii care au implinit 1 an

597 0

1/2 kilogram carne de vaca

zarzavat pentru supa (morcovi, patrunjel, telina, ceapa, ardei gras etc)

2 linguri de orez

1 ou

zeama de la o lamaie

sare

Mod de preparare

Taie carne in bucatele si pune-o la fiert in doi litri de apa.

Spumeaza si adauga zarzavatul de supa intreg.

Dupa ce zarzavatul a fiert, strecoara supa. Lasa carnea in supa, dar scoate zarzavatul (il poti folosi la o garnitura)

Adauga orezul si lasa-l sa fiarba in supa.

Ciorba greceasca se drege cu ou batut si zeama de lamaie.

Sugestie: ca sa nu iasa  asa-numitele "zdrente", separa albusul de galbenus si freaca galbenusul adaugand sase linguri de ciorba. Toarna-l in ciorba si amesteca. Ciorba greceasca este gata, pofta buna!


In this article

Join the Conversation