Ciulama de ciuperci

203 0

Cum se procedeaza:

Taiem ceapa marunt si o punem la calit. Dupa ce a devenit sticloasa adaugam si ciupercutele pe care le acoperim lasand capacul putin deschis. Ele se vor face in suc propriu, iar cand acesta a scazut completam din nou cu apa sa fie bine acoperite.

Dupa ce am pus apa lasam oala fara capac si aducem la fierbere. Lasam sa fiarba incet cam 10 min pana mai scade putin din apa. In acest timp amestecam cele 2 linguri de faina cu smantana si, cand zeama a mai scazut, adaugam acest amestec.

Lasam sa mai fiarba 5 min. Ca si completare, cand punem amestecul de faina este momentul sa punem sare si piper dupa gustul fiecaruia. dupa cele 5 minute punem usturoiul pisat impreuna cu patrunjelul taiat. Amestecam, lasam 1-2 minute si inchidem focul.


In this article

Join the Conversation