Cozonac cu fructe

271 0

Mod de preparare:

1: Freaca margarina cu zaharul pudra si cele 2 oua (daca o faci cu mixerul, atunci sa fie la viteza mica). Adauga crema de branza (de foarte buna calitate, fara nici un pic de zer) siamesteca pana vei obtine o compozitie omogena.

2: Pune mirodeniile, romul, nuca pisata (dupa ce ai rumenit-o intr-o tigaie ori in cuptor), stafi dele, portocala glasata taiata marunt si abia la sfarsit faina amesteca cu praful de copt.

3: Pune aluatul rezultat (destul de moale) la cald, pentru o jumatate de ora.

4: Imparte-l in doua bucati si intinde foi ovale cu grosimea de 2-3 cm. Da-le forma de cozonac, dar ai grija ca partea de jos sa fi e cu 1 cm mai in afara decat cea de sus.

5: Da la cuptor pentru 55-60 de minute. Cat sunt fierbinti, unge-i cu margarina topita, presara zahar tos, apoi, cand s-au racit, zahar pudra.


In this article

Join the Conversation