Crap ca la Dunare

197 0

Cum procedezi: Curata pestele de solzi, de aripioare si de intestine! Spala-l, apoi freaca-l pe interior cu putina sare grunjoasa sau malai, ca sa elimini membranele negre! Clateste-l si portioneaza-l, apoi sareaza-l si pipereaza-l bine. Pregateste o tava unsa cu ulei, asaza in ea pestele, apoi adauga pe langa el ceapa taiata julien si ardeiul copt taiat feliute!

Acopera tava cu folie de aluminiu si da totul la cuptor pentru un sfert de ora. Descopera apoi tava, adauga peste peste rosiile taiate rondele, usturoiul maruntit, o cana cu suc de rosii, un pahar cu vin. Presara cimbrul si mai lasa tava la cuptor un sfert de ora, descoperita! Verifica din cand in cand daca nu s-a rumenit pestele! Cand este gata, presara putin patrunjel tocat si adauga feliile de lamaie.


In this article

Join the Conversation