Desert cu crema de biscuiti (dupa 12 luni)

214 0

Aprox. 500 ml. lapte pentru prepararea budincilor, aprox. 8 linguri de zahar pudra pentru prepararea budincilor optional: aroma de vanilie (pentru budinca de vanilie) si aroma de rom (pentru cea de ciocolata) 80-100 ml. lapte (pentru insiroparea biscuitilor). Pentru decor: bilute colorate, stelute, perlute, orice, chiar si ciocolata rasa (in cazul in care deasupra se va pune budinca de vanilie – pentru contrast)

Cum se procedeaza:

Se pun in tava (forma) biscuitii si se insiropeaza (nu foarte mult) cu lapte. Peste stratul de biscuiti se intinde prima budinca preparata (nu are importanta care dintre cele doua) apoi se mai pune un strat de biscuiti si ei insiropati (cu restul de lapte) si la urma cea de-a doua budinca.

Deasupra se orneaza dupa preferintele piticului care o va savura. Se tine la rece pentru cel putin ½ h si se serveste ca un desert extrem de racoritor si apreciat de cei mici.

In this article

Join the Conversation