Donauwelle = Valurile Dunarii

264 0

1.Faina,zaharul,untul(moale),praful de copt,4 oua si un virf de cutit de sare, se pun intr-un robot de bucatarie si se amesteca pina s-a facut un aluat omogen! 2.Se inveleste cu hirtie o tava,dupa care se pune jumate din compozitia de mai sus! 3.Restul alalalt de aluat se amesteca bine cu 2 ling.de cacaoo, si se rastoarna peste aluatul cel deschis din tava! Se presara visinele deasupra si se apasa un pic in aluat! 4.Tava se pune in cuptorul(preincalzit),pe sina din mijloc,si se coace 30 de minute la 180°C! Se lasa sa se raceasca bine. 5.Se bate frisca si intinde uniform pe prajitura! 6.Se topeste ciocolata alimentara,se lasa un pic sa se raceasca si se picura incet cu o lingura,peste frisca. Cu un cutit se intinde ciocolata uniform si se pune la frigider. Daca vrei sa scrii ceva pe el, poti renunta la ornarea cu bucatele din blat si opresti un pic de frisca pe care o amesteci cu putina cacao. Cu „chestia” asta scrii ce vrei pe tortulet

In this article

Join the Conversation