Drob de miel

230 0

Cum procedezi:

1. Spala bine organele in apa rece, apoi taie-le in bucati si curata-le.

2. Prepara un amestec de 3 parti apa si o parte otet si lasa-le acolo 10-15 minute.

3. Pune acum organele la fiert in apa rece vreo 30 de minute si spumeaza de cate ori e nevoie. Scurge apa si lasa totul la racit.

4. Da organele fierte prin masina de tocat, impreuna cu ceapa, usturoiul, patrunjelul si mararul, apoi potriveste de sare.

5. Adauga ouale batute si amesteca pana ce totul devine o pasta inchegata.

6. Dupa ce ai spalat prapurele in cateva ape si s-a zvantat, asaza-l intr-o cratita, astfel incat sa se reverse peste marginile cratitei.

7. Acum pune in prapure carnea, acopera cu marginile prapurelui si da la cuptor pentru 50 minute pana se rumeneste.

Truc: Daca nu-ti place cum miroase prapurele, pune-l cu o seara inainte intr-o craticioara cu apa rece si o ceasca cu otet.


In this article

Join the Conversation