duuulce si teribil de buuuna, veti vedea

205 0

Toate acestea se amesteca, ca mai simplu nici nu se poate. Apoi dai tot bulgarele asta alb la intuneric 1 ora. O tava de 25/30 cm o ungi cu unt sau margarina. Apoi scoti de la intuneric compozitia si o intinzi in tava cu ajutorul unei linguri. E destul de consistenta, dar nu te speria ca nu stii inca ce urmeaza. 50-60 de minute o lasi la cuptor la temperatura la care coci blaturi sau paine (170-180). Cu 10 minute inainte de a fi gata o scoti, o tai cuburi asa fierbinte cum e, cu un cutit inmuiat in apa rece, ;i torni peste toata prajitura un sirop fierbinte, abia luat de pe foc, facut din 2 pahare apa, 2 pahare zahar si zeama de la o lamaie (siropul trebuie sa clocoteasca cand il iei de pe foc si il torni imediat). Bagi iar in cuptor 10 minute si apoi scoti si acoperi cu un servet pentru cateva minute prajitura, dupa care o scoti pe platou, insiropata cum e, de ti se prelinge pe degete dulceata de la ea. e o minunatie. Pentru copiii, nu mai zic nimic!!! Convinge-te mamico. Ai s-o repeti reteta asta la nesfarsit. E bestiala!!!


In this article

Join the Conversation