Fursecuri cu branza de vaci

1934 0

Ingrediente pentru fursecuri cu branza de vaci

250 de grame de faina

100 grame branza de vaci

100 grame zahar

120 grame unt

1 ou

zahar vanilat

coaja de lamaie rasa

Deasupra

150 grame branza de vaci

3 oua

200 grame zahar pudra

50 grame stafide

50 grame nuci

Mod de preparare

Amesteca branza de vaci cu untul, zaharul, oul, faina si aromele pentru a forma o coca ce se framanta usor.

Intinde o foaie, asaz-o pe o tava unsa cu unt si presarata cu faina ci las-o sa se coaca 15 – 20 de minute.

Scoate tava din cuptor si presara pe deasupra o crema preparata in felul urmator: freaca 150 de grame de branza de vaci cu 100 de grame de zahar si 3 galbenusuri. Apoi adauga stafidele.

Peste aceasta crema adauga albusurile batute spuma cu 100 grame de zahar pudra, intinde-o cu un cutit pe toata suprafata si presara nucile taiate fin. 

Pune din nou compozitia la copt pentru 30 de minute.

Delicioasele fursecuri cu branza de vaci se taie in tava inainte sa se raceasca.

 


In this article

Join the Conversation