Legume la tigaie cu ciuperci si linte

257 0

Cum se procedeaza:

Pui lintea la fiert cu 150 ml de apa, acoperi vasul si-l lasi la foc moderat vreo 30 de minute sa se inabuse lintea, apoi adaugi sare si iei vasul de pe foc. Prajesti fara ulei semintele de floarea-soarelui, le lasi sa se raceasca si le tai in jumatati. Morcovul il tai felii subtiri, prazul, intai de-a lungul, apoi oblic, in inele.

Feliezi ciupercutele. Infierbanti o tigaie cu fundul mai gros, torni uleiul de masline BERTOLLI si calesti putin fasiile de morcovi. Dupa 2 minute, pui ciupercile si inelele de praz. Mai calesti un pic, amestecand mereu. Tai merele in felii subtiri si le pui in tigaie.

Adaugi lintea (scursa de apa in care ai inabusit-o), sarea, piperul, un pic de curry, cubuletul de supa, coaja de lamaie si 2-3 linguri de apa. Lasi totul la abur in tigaia acoperita cu capac 3 minute. Intre timp, tai patrunjelul si-l pui in tigaie. Cand e gata, presari seminte de floarea-soarelui. Este o mancare sanatoasa plina de vitamine.


In this article

Join the Conversation