Meniu de la 8 luni

4159 0

Ora 7 – lapte

Ora 10 – piure de fructe: mar, banana, suc de portocala, la care adauga 4 lingurite cu branza de vaci.

Ora 13 – putina supa de zarzavat: legume date pe razatoare sau taiate marunt (morcov, cartof, telina, pastarnac, ceapa, ardei gras, frunze verzi de telina pentru fierul pe care-l contin, salata, patrunjel, conopida, broccoli).

Dupa fierbere, separi zeama (100 ml), in care adaugi o jumtate de lingurita cu ulei de masline, putina sare si 1-2 lingurite cu varf de orez instant. Poti adauga lapte, putina miere ori zeama de lamaie.

– piure de legume: mixeaza toate legumele fierte, cu exceptia frunzelor verzi si a cepei, adauga 2-3 lingurite cu lapte praf sau lapte de vaca, jumatate sau o lingurita cu unt, putina sare. Mizeaza pana devine semifluid. Poti adauga:

  • galbenus de ou de gaina, fiert tare
  • piept de pui fiert si mixat bine
  • ficat de pasare
  • peste alb fiert sau fript la gratar

Ora 16.30 – iaurt

Ora 18.00 – mamaliguta pripita (subtire) cu unt, branza si/sau smantana

Ora 20.00 – cereale cu lapte


In this article

Join the Conversation