Mingiute din carne (de la 1 an)

149 0

Mod de preparare:

1. Spala carnita si trece-o prin masina de tocat, impreuna cu feliile de paine inmuiate si stoarse bine. Ar fi indicat sa repeti aceasta operatie de cel putin doua ori.

2. Adauga apoi patrunjelul tocat cat mai fin, oul, un praf de sare si orezul fiert separat. Din aceasta compozitie formeaza perisoare mici, pe care fierbe-le in apa clocotita cu putina sare.

3. Cand perisoarele sunt aproape fierte, adauga sucul de rosii, morcovul dat pe razatoarea mica si cartoful taiat cubulete mici.

4. Lasa sa fiarba impreuna, apoi strecoara supa si in zeama obtinuta pune inapoi perisoarele. Dupa doua, trei clocote poti drege cu un galbenus batut bine.

5. Daca piticul nu este prea mofturos poti sa acresti supica cu putina zeama de lamaie.


In this article

Join the Conversation