Ostropel cu carnita de vitel

4086 1

Mod de preparare:

Ceapa impreuna cu ardeiul, 2 capatane de usturói si foile de dafin se pun la calit. Separat, se prajeste un pic si carnita de vitel cu un pic de rosmarin peste ea (fara sare si piper, numai in ulei).

Peste ceapa si celelalte legume calite se pun rosiile taiate cubulete si se lasa vreo 10 min. la foc mic, acoperit, amestecand din cand in cand. Apoi, peste aceasta compozitie se pune carnita prajita cu tot sosul pe care l-a lasat, se amesteca si se pune apa dupa ochi ca sa ramana mai des sosul.

Se lasa la fiert cca. 30 min cu capac, la foc potrivit, amestecand din cand in cand. Cand carnita este fiarta se condimenteaza dupa gust. Se pun si ceilalti 2 catei de usturoi dati prin zdrobitoare, un pic de pasta de toamate.

Separat, cele 2 linguri de faina se amesteca cu apa rece iar apoi se aduga in sos. sS mai lasa cateva clocote sa fiarba un pic si faina, iar apoi e gata. Pofta mare!

In this article

Join the Conversation

1 comment

  1. Ionela Ionica Răspunde

    Nota 9 acest pentru articol