Pachetele cu ficatei

266 0

Pentru umplutura: 500 g ficatei de pui, 2 cepe, 1 cescuta cu vin, sare.

Mod de preparare: Intr-un vas, amesteca faina cu drijdia dizolvata in putin lapte caldut. Adauga uleiul si ouale batute cu un praf de sare. Toarna restul de lapte si framanta bine, dupa care lasa-l sa creasca. Intre timp, caleste ceapa tocata.

Adauga ficateii taiati mai mici si lasa-i la foc mic, pana se patrund bine. Spre final, stropeste-i cu putin vin si lasa-i sa scada bine. Din aluat intinde doua foi subtiri si taie patrate mai mari. In mijlocul acestora pune amestecul de ficatei si presara sare. Uneste fiecare colt al patratului de aluat spre mijloc si rasuceste.

Unge pachetelelecu ou batut si asaza-le intr-o tava unsa cu ulei. Coace-le aproximativ 20 de minute. Inainte sa le servesti, poti sa le legi cu fire de ceapa verde.


In this article

Join the Conversation