pandispan cu portocale

499 0

se separa galbenusurile de albus.galbenusurile se amesteca pana la omogenizare ,se adauga cele 6 linguri de ulei,praful de copt stins cu putina zeama de lamaie.albusurile se bat cu mixerul,se adauga zaharul si se continua pana cand zaharul este topit.peste albusul pregatit se adauga galbenusurile si se amesteca,cand s-a incorporat se adauga faina si se bat iar la mixter.Se pune compozitia intr-o tava de cozonac unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina.o mica parte din compozitie se opreste si ii se adauga o lingura de cacao.Se amesteca si se pune peste compozitia deja turnata in tava si se modeleaza cu coada la o lingura.Se da la cuptor si se lasa la foc mic 30 de minute.Cand pe deasupra incepe sa se coaca se pun feliile de la o portocala si se lasa la cuptor pana se coace.Daca doriti sa verificati daca s-a copt se i-a o scobitoare si se introduce in pandispan,daca la scoaterea scobitoarei din pandispan acesta ramane curat inseamna ca preparatul este gata. pofta buna! Optional:puteti pudra cu zahar pudra. Optional


In this article

Join the Conversation