Paste cu ton si legume

894 0

Este atat de cald incat puiului tau parca nici foame nu ii mai este? Refuza tot ce pana acum ii placea? Este de inteles. Te ajutam cu o reteta usoara de paste cu ton si legume, numai buna pentru vremuri… caniculare. 

Ingrediente

  • 4 fileuri de ton
  • 300 grame paste (melcisori)
  • 2 linguri cu ulei
  • 3 ardei grasi (rosu, galben, verde)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 7-8 rosioare cherry
  • 3 linguri smantana
  • 2 linguri zeama de lamaie
  • sare
  • piper
  • frunze de busuioc

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj, se scurg de apa si se asaza intr-o forma termorezistenta unsa cu ulei.

Se adauga ardeii curatati de seminte, taiati bucatele, cateii de usturoi feliati si rosioarele.

Deasupra se aranjeaza fileurile de peste. Se condimenteaza totul cu sare si piper dupa gust, se adauga smantana si restul de ulei.

Tava se pune in cuptorul bine incins pentru aproximativ 25 de minute.

Portia de paste cu ton si legume se serveste calda, cu zeama de lamaie, garnisita cu frunze de busuioc.


In this article

Join the Conversation