Musaca de dovlecei cu carne de curcan (de la un an)

1790 0
  • 100 de grame de carne de curcan
  • 300 de grame de dovlecei tineri
  • 20 grame ulei
  • mărar
  • 1 ou
  • sare
  • 1-2 linguri sos de roșii
  • 2-3 linguri de lapte
  • Salata de paste cu dovlecei si rosii

Cum prepari musaca de dovlecei cu carne de curcan

Curăță dovleceii, taie-i felii, fierbe-i în apă cu sare și apoi lasă-i la scurs.

Toacă bine carnea fiartă și pune într-un vas termoizolant un strat de dovlecei, unul de carne. Stropește pe deasupra cu ulei șio presară mărarul tocat, apoi toarnă peste compoziție oul bătut și amestecat cu lapte.

Fierbe delicioasa musaca de dovlecei cu carne de curcan în baie de apă, la cuptor, și servește-i-o puiului tău bine pasată.

Foto: Image Courtesy of Apolonia/ FreeDigitalPhotos.net

Sursă: revista MAMI/ decembrie 2013

 


In this article