Sufleu de conopida

2095 0

Ingrediente

  • 1 ou
  • 1 conopidă mică
  • o jumătate de lingură cu unt
  • 1 lingură cu făină
  • 100 ml lapte
  • 30 grame brânză de vaci
  • verdeață

Cum prepari sufleu de conopidă

Desfă conopida în buchețele, spală-le și pune-le la fiert.

Scurge-le și sfărâmă-le cu furculița.

Amestecă laptele, făina și brânza, adaugă conopida, oul bătut și verdeața tocată.

Unge cu unt o tavă de teflon sau un vas de yena ori teracotă și dă compoziția la cuptor, la foc potrivit, 20-30 de minute.

Deasupra acestui delicios sufleu de conopidă poți pune smântână, cașcaval sau telemea rasă.

Foto: Guliver/ Thinkstock

Sursă: revista MAMI, august 2014


In this article