Prajitura caramel

178 0

Pentru crema 250 gr zahar, 1 margarina, 1 cana lapte cu faina ca la clatite.

Pentru glazura 150 gr zahar pudra, 3 linguri ulei, 3 linguri cacao, 3 linguri apa

Pentru foi: se amesteca toate componentele si dupa ce s-a obtinut o coca nu prea tare se imparte in trei. Se fac foi care se coc pe dosul tavii Pentru crema: se pune zaharul la topit, dupa ce se topeste se adauga compozitia ca la clatite (o cana de lapte cu faina).

Se amesteca bine dupa care se adauga margarina. Crema obtinuta se intinde pe doua foi ramanad ca pe a treia sa se intinda glazura.

Pentru glazura: Se amesteca toate componentele pana se obtine o crema de cacao. Se intinde cu ajutorul unui cutit. Se lasa pana a doua zi cand se taie mai intai marginile si dupa aceea se pot taia patratele sau romburi.

Pofta buna!


In this article

Join the Conversation