Prajitura cu biscuiti si doua creme

259 0

Cum procedezi:

Freci gălbenuşurile cu zahărul, adaugi pe rând nuca, făina, cacaua, praful de copt stins cu oţet şi la urmă încorporezi albuşurile bătute spumă. Torni compoziţia de blat într-o tavă unsă cu margarină şi tapetată cu făină şi o coci la foc potrivit aproximativ 20 de minute. În acest timp, pregăteşti cremele: Amesteci ouăle cu făina, laptele, zahărul, apoi le fierbi pe baie de aburi până se îngroaşă. Dai compoziţia deoparte, o laşi să se răcească puţin apoi adaugi untul frecat spumă şi omogenizezi crema pe care o împarţi în două. În jumătate adaugi nuca de cocos, iar în cealaltă pui cacaua şi vanilia. Răstorni blatul răcit pe o planşetă, întinzi peste el crema de cocos, apoi biscuiţii înmuiaţi în cafea, apoi întinzi crema de cacao. Presari 1 linguriţă nucă de cocos şi dai prăjitura la frigider pentru 1 oră, după care o tai.


In this article

Join the Conversation