Prajitura cu crema cappucino si frisca (de la 3 ani)

741 0

Pentru Crema 3 oua, 225 gr. zahar, 5 plicuri cappuccino, 1 pachet de 250 gr. margarina, 2 plicuri frisca vegetala, 35 ml lapte, o tava 32x40cm.

Cum e procedeaza:

Intr-un castronel se amesteca faina cu praful de copt si cappuccino. La final se incorporeaza in acest amestec si nuca -o parte macinata o parte taiata. Se toarna compozitia rezultata in tava pragatita cu hartie de copt si se coace la foc potrivit vreo 40 min. Se incearca cu scobitoarea pina va iesi curata. Se lasa sa se raceasca.

Pentru crema: ouale intregi si zaharul se pun intr-un castron si apoi pe o cratita cu apa, se freaca pe foc moderat cateva minute apoi se torna cantitatea de cappuccino, se continua sa se amestece inca 15-20 minute pina avem o crema destul de groasa.

Se lasa crema sa se raceasca complet si se amesteca apoi cu untul frecat spuma. Blatul se insiropeaza putin cu apa si rom si se pune crema. Se bate frisca cu laptele rece si se intinde peste crema. Dupa ce a stat la frigider 2-3 ore se poate taia.


In this article

Join the Conversation