Pui cu ghimbir, un fel principal savuros

1176 0

Ghimbirul este bogat în vitamina C şi este extrem de eficient în combaterea stărilor de greaţă. Are un gust puternic aromat, picant.
Creşte motilitatea tractului gastrointestinal şi are proprietăţi antibacteriene. Te fereşte de răceli, constipaţie şi balonare.
Iată-l, mai jos, folosit că ingredient într-o delicioasă reţetă de pui cu ghimbir.

Timp de pregătire 10 minute

Timp de preparare 35 de minute

Ingrediente
2 linguri ulei de măsline
1 piept de pui, fără piele şi os, tăiat felii subţiri
1 ceapă mică, tăiată cubuleţe
1 morcov mic, tăiat julien
2 ceşti cu paste fierte
1 ceaşcă cu apă
1 lingură cu sos de soia
1 lingură cu ghimbir, curăţat de coajă, tăiat julien

Pui cu ghimbir: mod de prepare

Într-o tigaie teflonată încălzeşte uleiul şi soteaza ceapa şi morcovul.
Adaugă feliile de piept de pui şi apa şi fierbe înăbuşit 20 – 25 de minute.
Când carnea este aproape fiartă, adaugă pastele gata fierte, sosul de soia şi ghimbirul şi mai lasă la fiert câteva minute.
Nu adăuga sare in reteta de pui cu ghimbir pentru că sosul de soia este suficient de sărat.

 

In this article

Join the Conversation