pui cu sos picant

168 0

Puiul curatat si spalat si taie in bucati potrivit de mari,care se prajesc in unt.Dup ce bucatile sunt usor rumenite,se adauga ceapa tocata nu prea marunt si usturoiul pisat.Cand ceapa a capatat o culoare aurie ,se toaarn supa ,se pune sofranul,coriaandrulsi se pipereaza si sareaza dupa gust.Se lasa sa fiarba totul la foc potrivit 30-35 de minute,pana cand carnea este bine fiarta.Se scoate carnea pe o farfurie,iar in sosul ramas se pune faina si se fierbe totul mestecand mereu cu o lingura de lemn sa nu se prinda.Dupa ce sosul capata consistenta dorita(10-15 minute)se adauga bucatile de carne ,se mai da intr-un clocot,se adauga zeama de la 1/2 lamaie ,se ia vasul de pe foc si se toarna mancarea pe un platou garnisind cu jumatati de felii de lamaie .Se serveste fierbinte.Pofta mar!


In this article

Join the Conversation