Rulada cu sunca

183 0

Mod de preparare:

Intr-un castron, bate albusurile spuma cu un praf de sare. Separat, freaca galbenusurile cu uleiul, dupa care pune-le usor peste albusurile batute spuma. Presara faina amestecand de sus in jos, cu o lingura de lemn, pentru a nu se lasa aluatul. Toarna-l usor intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina sau hartie de copt.

Niveleaza cu lama unui cutit si coace blatul la cuptor pana se aureste, aproximativ 15 minute. Intre timp, taie sunca si cascavalul in felii subtiri. Scoate cu grija blatul fierbinte si asaza-l pe un servet curat si umezit. Pune repede feliile de cascaval si sunca si ruleaza.

Dupa cinci minute, indeparteaza servetul, asaza rulada in tava si unge-o cu un ou batut cu putina sare. Mai las-o la cuptor cel mult 5 minute. Serveste-o fie calda, fie rece, cu salata verde sau de cruditati.


In this article

Join the Conversation