Rulada de spanac cu somon

829 0

Nu de putine ori esti nevoita sa faci compromisuri pentru a convinge copilul mofturos sa pape. Si, sa recunoastem: legumele si verdeturile nu sunt preferate lui. Castiga-l prin aspectul farfuriei. Iti trebuie doar un strop de imaginatie!

INGREDIENTE
200 g crema de branza
200 g spanac congelat sau proaspat
3 oua
120 g faina
Sare
Piper

CUM FACI

Opareste spanacul in apa cu sare, scurge si da-l prin blender.

Separat, bate ouale cu un praf de sare.

Adauga piureul de spanac, incorporeaza faina amestecata cu un praf de sare si piper.

Toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata cu hartie de copt.

Coace la cuptor, la foc moderat, 15 minute.

Rastoarna blatul pe un prosop umed si ruleaza cu grija.

Lasa-l cateva minute, apoi desfa usor si intinde crema de branza.

Pune deasupra fasii de somon si cateva capere.

Ruleaza din nou si da la rece minimum o ora.
 

  • 8 portii
  • Timp de preparare: 35 de minute
  • Dificultate: medie
  • Varsta: 2-3 ani
     


In this article

Join the Conversation