Spaghete cu carne (de la 15 luni)

213 0

Cum se procedeaza:

Sosul – Puneti uleiul in tigaie, tocati ceapa marunt si prajiti-o un pic (sa nu fie rumena), adaugati in acelasi timp usturoiul pisat apoi puneti carnea tocata. In timp ce prajiti luati o furculita mare si farimati carnea in timpul prajeli amestecind cu ceapa, adaugati morcovul (taiat marunt in patratele). Cind totul e prajit adaugati bulionul si o canuta de apa, amestecati totul si puneti capacul. Cind sosul e ingrosat atunci adaugati patrunjelul sau telina. Sosul e gata pentru a fi consumat. Spagetele – O oala mare, trei sferturi de apa, putina sare, lasati apa sa fiarba in clocote si adaugati spaghetele (vedeti cite minute scrie pe pachet) de obicei 8 minute trebuie sa fiarba; le strecurati cu apa rece. Adaugati spaghetele in farfurie si apoi turnati sosul peste ele. Pofta buna!

In this article

Join the Conversation