Stelute cu portocale si nuca

271 0

1: Freaca patru linguri cu dulceata intr-un castron. Adauga untul, zaharul, laptele, un ou, faina amestecata cu praful de copt si coaja de portocala rasa.

2: Framanta un aluat omogen, inveleste-l intr-o folie si da-l la frigider pentru 30 de
minute.

3: Infaineaza masa de lucru si intinde o foaie de aluat cu grosimea de 5 mm. Taie

stelute cu forma pregatita si asaza-le pe o tava tapetata cu hartie de copt.

4: Da la cuptor pentru 12-15 minute. Cand s-au racorit, unge-le cu gemul preferat si lipeste-le doua cate doua.

5: Intre timp, fierbe apa cu zaharul si ciocolata maruntita pană obtii o compozitie
omogena. Ia de pe foc si adauga untul.

6: Amesteca bine cu cateva picaturi de rom sau coniac si unge stelutele. Orneaza
cu jumatati de nuca putin prajita.


In this article

Join the Conversation