Supa de rosii cu portocale (dupa 10 luni)

372 0

Cum procedezi:

Se spala bine zarzavaturile, se curata si se spala din nou in jet de apa rece. Morcovul se poate rade, taia felii sau cuburi. Intr-o oala cu capac se pune la fiert, timp de 30 de minute, apa cu orezul spalat in prealabil.

Se adauga, in ordinea necesara a timpului de fierbere, ceapa, morcovul, dovlecelul, cartoful si, la sfarsit, feliile de portocale. Se mai fierb impreuna inca 60 de minute. (Daca se foloseste oala sub presiune, in loc de 1 litru se pun 500-600 ml de apa si se fierbe totul numai 30-40 de minute).

Dupa fierbere, legumele se paseaza, se adauga uleiul in lichidul de supa. Apoi se mai da, timp de 1-2 minute, intr-un nou clocot. Inainte de a servi supa, se pot adauga crutoane sau, ca alternativa, 2 linguri de orez fiert.

In this article

Join the Conversation