Tiramisu

298 0

Se prepara cafeaua cu zahar , dupa gusturile fiecaruia cu esenta de rom si se lasa la racit. Trimis: Mie Aug 22, 2007 7:49 am Titlul subiectului: ——————————————————————————– Se bat galbnusurile pe o cratita cu apa fierbinte pana devin spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste zaharul. Se adauga vinul. Se bate crema pana cand apar mici bule la suprafata ei. Se pune la racit pana ajunge la temperatura camerei Intr-o cratita se bate bine crema mascarpone, se adauga crema de galbenusuri racita, iar la sfarsit se pune frisca batuta si se amesteca usor Se iau piscoturile savoiardi, se scufunda usor in cafea unul cate unul si se pun intr-o tava de 30*20 cm inaltime 4-5 cm intr-un strat se distribuie jumatate din crema cu mascarpone, se mai adauga un strat de piscoturi inmuiate in cafea si deasupra restul de crema mascarpone Se presara cacaoa in ploaie deasupra Se pune la frigider min 3 ore Pofta Buna

In this article

Join the Conversation