Tort cu miere si crema de cacao

1075 0

Ingrediente pentru tort cu miere si crema de cacao 

Blat

125 grame miere

125 grame faina

125 grame zahar pudra

1 ou

1 galbenus

50 grame nuci

rom

coaja de lamaie

zahar vanilat

Crema

250 grame unt

150 grame zahar pudra

100 grame nuci

2 linguri lapte

zahar vanilat

1 lingura cacao

Mod de preparare

Asaza mierea intr-un vas si freac-o bine, adauga zaharul, oul si galbenusul si freaca in continurae pana cand compozitia capata consistenta unei creme.

Adauga nucile date prin masina, coaja rasa de lamaie, zahar vanilat si, treptat, faina.

Framanta bine coca si las– la rece pana a doua zi.

Imparte aluatul in patru bucati egale din care intinzi patru foi.

Pune foile la copt pe rand int-o forma tapetata cu hartie de copt.

Cand sunt gata, stropeste-le cu rom, iar dupa ce s-au racit adauga crema.

Crema

Freaca spuma untul cu zaharul, adauga nucile date prin masina, laptele si, in final, o lingura de cacao.

Freaca bine pana cand obtii o crema pe care o imparti in patru parti, pentru fiecare foaie de aluat.

Cu crema care iti ramane imbraci acest delicios tort cu miere si crema de cacao.


In this article

Join the Conversation