tort de eugenii

960 0

se pune o canita de apa cu o lingura de zahar si cu o sticla de esenta pe foc si se amesteca pana se topeste zaharul.(fiecare poate sa puna rom sau zahar dupa gust).se aseaza eugeniile pe un platou si se toarna aceasta compozitie peste ele.se lasa un pic pana se inmoaie un pic partea de jos a eugeniei si pe urma se intorc si pe cealalta parte.(recomandare-nu lasati prea mult la inmuiat).o parte din eugenii se pune apoi in tava sau platoul in care se face tortul in asa fel incat sa formeze un prim strat.peste ele se pune budinca de vanilie, apoi cea de caramel, apoi din nou un strat de eugenii, iar un strat de budinci si tot asa pana se termina ingredientele.la final se adauga frisca si se pune in frigider.(daca folositi frisca din tub-mai bine ornati cu frisca doar in momentul servirii, deoarece daca ornati tortul si il puneti in frigider, frisca se usuca). trebuie sa mentionez ca aceasta nu e reteta mea proprie, dar la fiul meu ii place foarte mult.


In this article

Join the Conversation