Tort de vanilie si struguri

184 0

Cum se procedeaza:

1.Se separa ouale, se bat albusurile cu sare, iar galbenusurile se bat cu 120 g zahar. Se inglobeaza faina amestecata cu praf de copt, apoi albusurile. Compozitia se coace intr-o forma cu hartie de copt 30-35 minute.

2.Crema de vanilie:se prepara budinca din praf, lapte, 50 g zahar. Se lasa sa se raceasca si se inglobeaza in margarina/unt. Se da apoi la frigider.

3.Crema de vin:se bat in bain-marine galbenusurile cu zahar si vin, se dizolva inauntru gelatina si se lasa sa se raceasca. Cand incepe sa se intareasca, se inglobeaza frisca batuta.

4.Se taie blatul pe 3 niveluri. Blatul inferior se unge cu gem, se aseaza crema de vanilie pe al doilea blat iar pe al treilea crema de vin. Se da la rece tortul 3 ore apoi se decoreaza cu frisca, migdale si struguri. Este delicios!


In this article

Join the Conversation