Tort din biscuiti : Ieftin si gustos

538 0

Daca se cumpara lapte proaspat, se fierbe, se raceste si se pune la fgrigider. Laptele care se foloseste trebuie sa fie rece-rece. Se amesteca intr-un vas continutul a 3 plicuri de Crema pentru prajituri de la Dr. Oetker cu 6 linguri de zahar pudra si cu 1 plic de zahar vanilat pina se omogenizeaza. Se adauga 420 ml. lapte de la frigider. Se amesteca bine si se bate cu mixerul. In maxim 5 minute se obtine o crema foarte groasa/consistenta. Se pune la frigider. Intre timp se incalzeste usor 200 ml. lapte cu 1 lingura de zahar. Se alege tava pentru tort. Se inmoaie rapid biscuitii in laptic si se aranjeaza pe tava. Dintr-un pachet de biscuiti va iesi un tort format din 3 biscuiti pe latime si 4 biscuiti pe lungime. Dupa ce se pune stratul de biscuiti se unge un strat grosutz de crema…si tot asa pina se termina biscuitii. Daca doriti puteti pune halva sau miez de nuca maruntit printre straturile de biscuiti. Cand e gata tortul, sfaramati marunt 2 biscuiti si presarati deasupra. Tortul se pune la frigider si se consuma dupa 6 -7 ore, de aceea e bine sa-l pregatiti seara si sa-l serviti de dimineatza la cafea. BON APPETIT !

In this article

Join the Conversation