TORT DIPLOMAT

191 0

• se bat ouale cu zaharul si vanilia, se adauga laptele si se bat pe abur pana se ingroase ca o ciulama, nu prea tare; • intre timp se pune gelatina la inmuiat in sucul de la compot si daca trebuie se mai pune si apa si mesteca din cand in cand; • cand este aproape rece crema se adauga gelatina inmuiata cel putin 1/2ora,daca se ingroase gelatina se pune itr-un vas cu apa calda si se inmoaie; • cind este rece crema se adauga 1/2din frisca batuta si se amesteca; • se pune intr’o forma celofan sau punga si se imbraca bine sa stea crema ptr.ca este mai moale; • prima data pune portocala taiata cu coaje rotunda, pe margine asa frumos • un strat de crema,fructe,piscot cu interval intre ele; • iar crema,fructe piscot, crema. Este delicios, va urez pofta buna si multa sanatate! • se bat ouale cu zaharul si vanilia, se adauga laptele si se bat pe abur pana se ingroase ca o ciulama, nu prea tare; • intre timp se pune gelatina la inmuiat in sucul de la compot si daca trebuie se mai pune si apa si mesteca din cand in cand; • cand este aproape rece crema se adauga gelatina inmuiata cel putin 1/2ora,daca se ingroase gelatina se pune itr-un vas cu apa calda si se inmoaie; • cind este rece crema se adauga 1/2din frisca batuta si se amesteca; • se pune intr’o forma celofan sau punga si se imbraca bine sa stea crema ptr.ca este mai moale; • prima data pune portocala taiata cu coaje rotunda, pe margine asa frumos • un strat de crema,fructe,piscot cu interval intre ele; • iar crema,fructe piscot, crema. Este delicios, va urez pofta buna si multa sanatate! Va trimit in atasament poza cu tortul pe care l-am facut cand fetita mea Ana Cristiana a implinit 2 ani (tortul avea 2 etaje).


In this article

Join the Conversation