tort diplomat

253 0

se pune gelatina la inmuita intr-un castron cu o cana de lapte,de freaca galbenusurile cu cele 4 linguri de faina si 4 linguri de zahar+esenta. Albusul se bate spuma cu cele 12 linguri de zahar ramase (sa fie tare)apoi se amesteca cele 3 compozitii intr-0 oala mare sau un tuci(eu am o oala de 8 kg ptr ca e multa compozitie)cele 3 compozitii adica galbenusurile,albusurile,gelatina, pe foc mic mic si se adauga restul de lapte.se lasa pe foc sa se incalzeasca NU SA FIARBA ptr ca se strica gelatina.apoi se pune o folie intr-o cratita mare in care o sa fie format tortul si se tapeteaza cu fructe sau piscoturi .se toarna compozitia calduta se mai introduc fructe in ea si sa da la frigider pana a 2 a zii. a 2 a zii sa rastoarna si de orneaza cu frisca si fructe de care doriti.ESTE USOR DE FACUT SI F F BUN


In this article

Join the Conversation