A apărut revista mami, ediția de decembrie

Citește noul număr al revistei mami, din 21 noiembrie la toate punctele de difuzare a presei.

2057 0

Nu mai e mult și… vin sărbătorile!!! Așa că ți-am pregătit, ca de fiecare dată în luna decembrie, o ediție cu totul specială!

Noi, în redacție, iubim Crăciunul! Dar tare de tot! Și am încercat să vă arătăm și vouă asta, în fiecare pagină a revistei de luna aceasta. Așa că am adunat cu mult drag, tot felul de subiecte… de sezon.

revista mami decembrie 2016

Pentru început, am pornit cu un mini-ghid pentru sărbători liniștite. Mai exact, idei utile care să garanteze siguranța copilului și faptul că vei ajunge pe 8 ianuarie cu bradul întreg, sfaturi despre cum împaci rutina și programul celui mic cu vizitele și distracția din vacanță, atenționări cu privire la meniul celui mic, variante practice pentru cazurile în care plecați în… deplasare de Crăciun, dar și ce e de făcut în cazul în care apare vreo urgență medicală. În plus, discutăm despre îngrijirea pielii bebelușului iarna, despre bronșiolită (boala sezonului rece) și ce strategii ai la îndemână pentru a evita îmbolnăvirile mai serioase în cazul afecțiunilor de iarnă.

Trecem apoi la treburi mai „serioase“. Și anume, reuniunile de familie. Dacă petreci sărbătorile cu tot familionul, e posibil ca la un moment dat lucrurile să nu meargă întocmai ca în filme. De exemplu, 30% din familii consideră că este nevoie de mai puin de 12 ore pentru ca o ceartă să aibă loc între rude, în ziua de Crăciun. Ca asta să nu se întâmple, citește mami și află ce ai de făcut :) În plus, îți dăm câteva super-idei de tradiții pe care le poți începe cu familia, dar și cum să retrăiești bucuria iernii, fix ca un copil!

Și cum nicio sărbătoare nu ar fi completă fără bucate alese, îți dăm trei sugestii de meniuri, pentru trei zile festive, dar și câteva rețete de prăjiturele care vor face deliciul tuturor! Plus recomandări de la nutriționist referitor la meniul celor mici.

La final, dăm o mână de ajutor Moșului și facem o vizită în atelierul spiridușilor. Rămâne secretul nostru: avem peste 140 de recomandări de cadouri!

Nu rata ediția mami de decembrie! O găsești și în format digital.

 

In this article