A apărut revista mami, ediția de martie!

Citește noul număr al revistei mami, din 21 februarie la toate punctele de difuzare a presei.

2005 0

Nu mai e mult și intrăm în luna Martie, o lună a femeii. De aceea, această ediție îți este dedicată în primul rând ție, mami!

Fie că ești însărcinată și aștepți cu nerăbdarea nașterea puiului tău, fie că ești deja mămică, trebuie să ai mare grijă de tine. Căci o mămică sănătoasă și fericită este lucrul cel mai important de care are nevoie copilul tău!revista mami martie

 

Așadar… vorbim despre frumusețea în sarcină: ce e de făcut în cazul în care te confrunți cu acneea gravidei, care apare sub acțiunea hormonilor de sarcină; cum ai grijă de piele și de ce este necesară exfolierea; la ce tabieturi trebuie să renunți și pe care le păstrezi (epilare, vopsit și alte șapte procedee); ce tip de sport poți practica. În plus, dr. Oltjon Cobani, medic specialist în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reconstructivă ne împărtășește câteva recomandări despre lăsarea sânilor după alăptare, dar și despre redobândirea unui abdomen plat, după naștere (plus câteva secrete despre operațiile estetice în aceste cazuri).

Trecând la „chestiuni de suflet“, vorbim de una din pasiunile care prind tot mai mult la noi, mămicile – blogurile de parenting. Le citești și ți-ar plăcea și ție să încerci a scrie? Am stat de vorbă cu trei mămici-bloggerițe, care îți împărtășesc câte ceva din experiența lor. Care ar fi primii pași pe care trebuie să-i faci? Cât de greu e să atragi cititori și, oare, cam cât trebuie să investești într-un blog? Afli de la Ana Maria Mitruș, Georgiana Idriceanu și Lucia Radu-Simota.

Și tot din segmentul minte și suflet, îți spunem de ce uneori, când îi dai o replică copilului tău, parcă o auzi vorbind pe mama ta. Până la urmă, cât oare din comportamentul tău este influențat de modul în care ai fost crescută? Și din ce categorie de părinți faci parte? Dar oare chiar există așa ceva ca „mama perfectă“? Citește revista mami să afli!

La capitolul nutriție, afli de la dr. Luminița Florea de la Centrul Provita cum poți slăbi sănătos, după naștere. Ce trebuie, mai exact să mănânci, ce să eviți și ce să nu atingi deloc! Vorbim și despre antioxidanți, adevărați paznici ai organismului, dar avem și câteva sugestii de rețete care să-i pună la treabă pe tati și pe cel mic, așa încât tu să stai departe de bucătărie, cel puțin o zi (stai liniștită, sunt rețete foarte simple, sar și foarte gustoase)!

Bineinînțeles că nu uităm de cei mici! Dacă te întrebi cu cine va semăna copilul tău, există câteva indicii pe care genetica ți le dă. În plus, vorbim despre schimbarea orei și cum îi afectează acest lucru pe cei mici, despre câteva simptome care te trimit direct la pediatru, despre streptococul betahemolitic de tip A, dar și ce poți face atunci când refuză… lingurița care-l hrănește.

Nu rata ediția de martie a revistei mami. Merită! O găsești și în format digital.

In this article