A apărut revista mami, ediția de noiembrie

Citește noul număr al revistei mami, din 17 octombrie la toate punctele de difuzare a presei.

1511 0

Nimic nu se compară cu un somn odihnitor, nu-i așa? Ușor de zis, greu de… obținut, când ai un copil mic. De aceea, revista mami îți vine în ajutor!

revista mami noiembrie

Ți-am pregătit, în ediția de noiembrie, un dosar complet despre somn. Ești însărcinată? Trei proaspete mămici îți împărtășesc trucurile lor pentru un somn odihnitor. Ai deja un copilaș? Află cam cât ar trebui să doarmă, pe vârste , și ce este ritmul circadian; ce tehnici de adormit pitici funcționează, cu adevărat, dar și ce se întâmplă când apare regresia somnului (de la teorie, la adevăr). În plus, îți dezvăluim câteva din regulile lui la Moș Ene, dar și cine-i fură somnul (pentru fiecare „vinovat”, avem și o soluție). Încă mai face pipi-n pat, deși a trecut de vârsta la care copiii udă patul noaptea?! Îți spunem noi care ar putea fi cauzele, când e timpul să mergeți la doctor dar și ce poți face ca piticul să rămână… uscat. Și asta nu e tot: îți spunem cum să alegi pătuțul și la care aspecte e bine să fii atentă (plus câteva recomandări), cum să te asiguri că bebe doarme în siguranță, dar și cât de importante sunt poveștile de noapte bună.

Discutăm și de data aceasta despre răceli (că tot suntem în plin sezon de viroze): cum faci diferența între răceală și alergie, cum alini usturimea în gât și ce să faci să-i scazi febra (dar, mai ales, când e cazul să întervii), dar și cum ar trebui să procedezi în caz de convulsii febrile. Doamna doctor Iolanda Vivisenco, medic specialist pediatrie, te învață și cum se fac corect împachetările, iar noi îți dăm câteva rețete de siropuri medicinale, pe care le poți preapara chiar tu, acasă.

Și pentru că nu este niciodată de ajuns să vorbim despre alăptare, de data aceasta, Andreea Andrei, moașă, consilier de alăptare și educator perinatal SAMAS, explică care sunt principiile poziționării corecte la sân și cele mai eficiente poziții în alăptare.

Pentru că a venit vorba de alimentație, descoperă și care sunt cele mai bune alimente consumate în sarcină, care contribuie la inteligența bebelușului, dar și un meniu complet pentru micuții care de abia învață să mestece.

Plus multe alte subiecte interesante, în revista mami, de octombrie! O găsești disponibilă și în format digital.

 

 

In this article