Revista mami, numarul curent

373 0

 

In fiecare zi ne dorim cei mai bun pentru copiii nostri. Vrem ca ei sa invete si sa-si dezvolte cunostintele intr-un mod cat mai armonios.

Seria Anotimpurile din Colectia EduTeca s-a nascut din dorinta de a-i ajuta pe copii sa invete in timp ce se joaca, intalnindu-i acolo unde ei isi petrec cel mai mult timp: in fata calculatorului.


In plus, de martisor, revista mami a pregatit cadouri speciale pentru toate mamicile:

  • "Carticica de SANATATE"
  • Crema Pharmaceris
Din cuprinsul revistei:

Ultimul control inainte de nastere

Ultima "revizie tehnica" aduce informatii despre starea de sanatate a puiului tau, dar si a ta, iar medicul poate apre cia daca vei naste pe cale naturala sau se impune o operatie cezariana……(articolul integral in mami)

Prima vizita la dentist

Dintisorii de lapte valoreaza mai mult decat o surpriza lasata sub perna de Zana Maseluta. Primii dintisori ai copilului sunt esentiali pentru dezvoltarea si plasarea corecta a dentitiei definitive…….(articolul integral in mami)

Secretele lui mami in bucatarie

Gustul mancarii de acasa iţi ramane reper pentru tot restul vietii. Stii de ce? Pentru ca acel ingredient secret, magic, nu se poate cumpara cu bani si nici nu se gaseste de vanzare, in schimb il ai in suflet: dragostea mamei tale……..(articolul integral in mami)

La revedere, suzeta!

Vrei sau nu sa recunosti, suzeta este un accesoriu pentru micutul tau. Dar vine si timpul cand acest prieten bun trebuie sa dispara. Citeste in revista mami de martie!……..(articolul integral in mami)

 

De ziua ta, mamico

Acest buchet altfel, special creat pentru cineva drag, am invatat sa-l facem in clasele primare. Ocazia cu care il daruiam era mereu aceeasi – Ziua Mamei, 8 martie. In fiecare an, reactia mamei era fantastica. Ti-amintesti?………(articolul integral in mami)

 

 


In this article

Join the Conversation