Revolutionarul tratament 100% natural al dermatitei atopice, ITOPIK, se lanseaza in Romania

508 0

Cu ingrediente 100% naturale, produsele ITOPIK au eficacitate maxima datorita tehnologiei Supercritical Fluid Technology (SCF) cu care se extrag principiile active.

Linia ITOPIK de tratament al dermatitei atopice include atat produse utilizate in faza acuta, pentru a controla pruritul si a calma iritatiile, cat si produse de uz frecvent pentru a preveni episoadele eruptive sau pentru a hidrata pielea uscata si sensibila a bebelusilor/ copiilor.

Produsul recomandat în faza acuta este Balsamul calmant pentru dermatita atopica si controleaza pruritul, calmeaza iritatiile, ajuta la refacerea barierei cutanate, aplicandu-se ori de cate ori este necesar.

Produsele de uz frecvent sunt:Gelul emolient fara sapun si Balsamul emolient pentru corp. Gelul emolient este antimicrobian si se foloseste in timpul baii bebelusului/ copilului pentru a minimiza riscurile aparitiei iritatiilor si pentru a hidrata pielea sensibila. Balsamul emolient se aplica pe tot corpul, dupa baie, pentru a reface bariera cutanata, dar si pentru a cicatriza si a regenera pielea.

In perioada 15 mai – 30 iunie 2013, ITOPIK te trimite la Disneyland Paris! Mai multe informatii pe www.idoki.ro.
 

In this article

Join the Conversation