Robbie Williams i-a cantat sotiei in timpul travaliului

392 0

Robbie Williams a făcut publice imagini din travaliul soţiei sale, inclusiv momentul în care a început să cânte şi să danseze în faţa ei. Pe pagina de Facebook a artistului reacţiile au curs, fanii cântăreţului remarcând faptul soţia lui nu părea prea încântată de spectacol. "Pentru prima oară pot să spun, cu onestitate, că-mi este milă de soţia ta", "ai avut noroc că nu te-a pocnit" sau "Ridicol! E plin de el. Filmul ăsta este numai despre el, mi-e milă de soţia lui", ai noroc că mai eşti în viaţă după asta", s-a comentat la filmul postat.

Băieţelul a primit numele de Charlton Valentine. Acesta mai are o surioară, pe micuţa Theodora Rose, în vârstă de doi ani, de care Robbie Williams spune că este dependent.

"Nu am fost niciodată mai îndrăgostit şi mai mândru de soţia mea. A fost absolut uimitoare", a declarat ulterior artistul. 

Urmăreşte mai jos reprezentaţia dată de Robbie Williams în faţa soţiei aflată în travaliu.

Numele băieţelului şi ieşirea din maternitate au fost anunţate, la rândul lor, într-un stil propriu: un film în care Ayda împinge un scaun cu rotile în care-l descoperim pe Robbie, în braţe cu micuţul Charlton. Mesajul postat este următorul:"Charlton Valentine Williams a părăsit clădirea… şi tati este bine."

In this article

Join the Conversation