S-a deschis prima cresa cu program de noapte din Capitala

6866 1

A apărut prima creşă din Capitală care are şi program de noapte, unde părinţii îşi pot lăsa copii, gratuit, dacă apare o problemă urgenţă, scrie RTV.NET.

Creşa „Curcubeul magic” are 75 de locuri, iar costurile pe care părinţii trebuie să le plătească sunt cele legate de masă, circa 10 lei.

Singura condiţie pe care părinţii trebuie să o respecte este, dacă îşi lasă copiii pe timpul nopţii, să îi ia după şase ore. În cadrul acestui proiect inedit, copii au parte de îngrijire şi asistenţă din partea îngrijitoarelor.

De asemenea, în cadrul creşei funcţionează şi primul muzeu al jucăriilor din Capitală, precum şi un „doctor” de jucării.

În cadrul muzeului, părinţii pot organiza petreceri pentru copii, în mod gratuit, şi mai mult, o dată pe lună, copii pot petrece aici o noapte printre jucării.

Vezi pe RTV.NET cum arată prima creşă de noapte din Capitală.

 

In this article

Join the Conversation

1 comment

  1. Cristina Răspunde

    Degeaba este articolul interesant daca este scris cu grave greseli gramaticale. Din cate am invatat cu totii la scoala, cand articulam cuvantul „copii” devine „copiii”. Oricum, constat de ceva vreme ca exista un nou curent de a face jurnalism, prealuarea articolelor in totalitate cu punerea link-ului cu sursa la final. Ideea e ca, daca tot dam copy-paste, macar sa corectam greselile de ortografie. Pe fiecare il reprezinta tot ce apare pe site-ul propriu. Putini cititori parcurg articolele pana la sfarsit si foarte putini merg si la sursa ca sa observe cine a gresit prima data. Cu alte cuvine, cititorul daca inca din titlu sau subtitlu este bombardat greseli, atunci este foarte posibil ca el sa nu mai fie interesat sa citeasca articolul. In aceste conditii adio click si implicit adio trafic. Deci, mare atentie.