Sa fie baietel sau fetita?

838 0

Fara sa existe inca vreo metoda 100% garantata, iata cateva trucuri care te-ar putea ajuta.

Daca doresti baietel

Actul sexual trebuie sa aiba loc cat mai aproape de momentul ovulatiei, cu cel mult 24 de ore inainte sau dupa ovulatie. Spermatozoizii Y, fiind mai rapizi decat cei X, au sansa mai mare sa ajunga primii la ovulul matur. Fireste, pentru a putea aplica aceasta metoda, trebuie sa-ti cunosti foarte bine corpul.

Intr-un ciclu menstrual de 28 de zile, ovulatia se produce in ziua 14, dar cum, de cele mai multe ori, ciclul este neregulat, este destul de greu sa stii cu precizie momentul ovulatiei. Exista cateva indicii ale acesteia, de care ai putea sa tii cont. Temperatura bazala a corpului creste cu aproximativ 0,5 grade C si secretia vaginala este mai abundenta si foarte apoasa, favorizand trecere spermatozoizilor prin colul uterin.

pH-ul vaginal trebuie sa nu fie foarte acid. Schimbarea pH-ului din acid in alcalin are loc chiar in ziua ovulatiei.

Cu cat penetrarea este mai adanca, cu atat sansele ca spermatozoizii Y sa ainvinga sunt mai mari, asa ca este important sa alegi o pozitie optima in timpul actului sexual.

Este bine ca tati sa poarte boxeri inainte de actul sexual. Cromozomilor Y nu le place deloc caldura, asa ca zona testiculara trebuie sa stea „la racoare”. Purtarea chilotului nu este recomandata in cazul in care doresti o fetita. El nu face altceva decat sa reduca fertilitatea.

Cantitatea de sperma trebuie sa fie cat mai mare. Este recomandat ca tati sa nu ejaculeze timp de trei zile inainte de actul sexual din preajma ovulatiei.

Actul sexual trebuie sa aiba loc in 2-3 zile inainte de momentul ovulatiei. Spermatozoizii X, fiind mai puternici, vor rezista mai bine, in timp ce spermatozoizii Y vor muri.

pH-ul acid favorizeaza supravietuirea spermatozoizilor X, asa ca, daca doresti fetita, este bine ca actul sexual sa aiba loc cu 2-3 zile inainte de ovulatie.

In zona de inceput a vaginului, pH-ul este acid, deci spermatozoizii Y au sanse mai mari sa moara. Ramai cu mai mult X, ai sanse mai mari sa faci fetita. Asadar, pentru fetita, ejacularea trebuie sa se produca mai aproape de zona de inceput a vaginului.

Pozitia misionarului este favorabila fetitelor.

Tati ar trebui sa faca o baie calda inainte de actul sexual. Dar nu exagera! Toti spermatozoizii sunt ucisi de temperaturile foarte crescute.

Daca iti doresti fetita, nu ar trebui sa ai orgasm. Acesta modifica pH-ul vaginal, din acid in alcalin, favrizand supravietuirea spermatozoizilor Y.

In this article

Join the Conversation