Sagetator

529 0

Avand in vedere ca libertatea este una dintre nevoile tale principale, vei fi mai degraba un parinte tolerant, care nu va ingradi libertatea micutilor si nu le va impune limite fara rost. Cunosti importanta anumitor granite de care ii vei instiinta pe cei mici, insa esti de parere ca vor invata mult mai multe prin prisma propriilor experiente. Prin urmare, ii vei lasa sa descopere singuri usor-usor ceea ce ii inconjoara si sa traga concluzii personale.

Calatoriile, fie ca se petrec in plan real sau imaginar, sunt o buna modalitate de a-i invata pe cei mici despre diverse culturi, obiceiuri si traditii. Perspectiva ta la nivel universal ii va ajuta sa inteleaga anumite lucruri dincolo de aparente.

Iti vei incuraja de asemenea copiii sa interactioneze cu prietenii de familie, astfel incat sa isi dezvolte curiozitatea prin incercarea de a afla ceea ce ii intereseaza.

Esti mai degraba adepta unei educatii neconventionale si stii ca micutii pot invata multe si in afara orelor de studiu de la scoala. Asadar, le vei impartasi cunostintele tale, iar ei vor fi fascinati ca esti mereu deschisa catre dobandirea continua a cunoasterii, in loc sa le arati ca esti o atotstiutoare.

In this article

Join the Conversation